Rozenburglaan 12,1115 BS Duivendrecht
0202101442
Rozenburglaan 12,1115 BS Duivendrecht
0202101442

Evenementenbeveiliging

Evenementenbeveiliging

Veiligheid staat voorop
Veiligheid staat voorop
Voor u als organisator van een festival, concert of congres staat de veiligheid van uw bezoekers en medewerkers voorop. U verwacht dan ook dat de beveiliging op en top geregeld is en dat deze voldoet aan alle vereisten. Wij van 24u7 Smart Security vinden het heel belangrijk, dat iedereen zich welkom en prettig voelt. Bij 24u7 Smart Security gaan beveiliging en hospitality altijd hand in hand.
Sterk in gastvrijheid
Sterk in gastvrijheid
Onze medewerkers zijn getraind om snel, direct en snel in actie te komen bij een onveilige situatie. Los daarvan zijn zij erg sterk in gastvrijheid. 24u7 Smart Security heeft jarenlange ervaring in het beveiligingen van allerlei diverse evenementen in heel Nederland. Wij hebben in deze branche daardoor veel kennis en expertise opgebouwd en zetten deze graag voor u in.
Gekwalificeerd
Gekwalificeerd
Met als resultaat het volgende: een beveiligingsplan custommade, bestaande uit een ideale mix van kennisdeling, technische oplossingen en inzet van (alleen maar) gekwalificeerde medewerkers. Met 24u7 Smart Security weet u dat het altijd tot in de puntjes goed geregeld is. U kunt zich met een gerust hart op uw core activiteiten richten. Wie wil dat nou niet!

Evenementenbeveiliging

Het succes van een groot- of kleinschalige evenement hangt af van het feit of de sfeer goed bewaakt wordt. Of alles ordelijk verloopt en/of uw publiek zich wel veilig voelt . 24u7 Smart Security heeft met Evenementenbeveiliging door de jaren heen veel ervaring en daarbij ook een uitstekende reputatie opgebouwd in de beveiliging van allerlei soorten evenementen. Wij zijn aanwezig wanneer het moet, maar ook onopvallend wanneer het kan.

Wat zeggen onze klanten:

Je hebt hier geen toestemming voor!